Hoe bestelt u internet?

Postcodecheck

Om direct te zien welke aanbieders en abonnementen op uw adres beschikbaar zijn kunt op onze website de ‘postcodecheck‘ doen. Vervolgens wordt bij de netwerken en aanbieders gekeken welke abonnementen wij voor u beschikbaar hebben. U kunt hier meteen eenvoudig een keuze uit maken en direct kosteloos bestellen.

Bestelling plaatsen

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, kunt u snel en veilig het abonnement via onze website bestellen. Dit bestelproces bestaat uit slechts drie eenvoudige stappen.

Persoonlijke gegevens
Wij vragen naar uw persoonlijke gegevens zoals uw naam en adres. Belangrijk is dat u uw telefoonnummer opgeeft, zo kunnen wij indien er onduidelijkheden zijn direct contact met u opnemen.
Ook vragen wij naar uw bankgegevens, dit aangezien alle aanbieders standaard gebruik maken van automatische incasso. U ontvangt geen facturen van ADSLAbonnementen.nl, maar van de aanbieder waarvan u een abonnement heeft besteld.

Voorwaarden en afronden
Als laatste vragen wij u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van de aanbieder. Bij sommige providers vragen wij voor verificatie van het opgegeven banknummer een iDeal betaling van € 0,01.
Ook bieden wij u hier de mogelijkheid eventuele opmerkingen te vermelden die van belang zijn voor uw bestelling.

Bevestiging van uw bestelling
Na uw bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging. Hierin vindt u alle informatie over oplevering van uw abonnement en hoe u bijvoorbeeld uw aanvraag kunt annuleren. In deze bevestiging staan alle gegevens die wij nog nodig hebben om de order te verwerken. Heeft u geen e-mailadres opgegeven, dan ontvangt u de bevestiging per post.

Stappen na bestelling

Direct na uw aanmelding wordt de aanvraag door de aanbieder van uw keuze in behandeling genomen.

Het kan voorkomen dat om bepaalde redenen een nieuwe abonnee wordt geweigerd. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer u foutieve gegevens heeft opgegeven. Controleer dan ook altijd alle gegevens die u van ons ontvangt in de bevestiging van uw aanvraag.

Ter bevestiging van uw aanvraag ontvangt u van uw toekomstige aanbieder een welkomstbrief, hierin vindt u meer informatie over uw abonnement en de verwachte opleverdatum.

De eerst volgende stap is dat u een ‘doe-het-zelf’ pakket thuisgestuurd krijgt met daarin alles wat u nodig heeft om uw nieuwe verbinding te activeren. Indien u voor een monteurinstallatie heeft gekozen, zal het installatiebedrijf contact met u opnemen voor een afspraak.

De levertijden voor kunnen per aanbieder verschillen. Gemiddeld kunt u ervan uitgaan dat oplevering plaatsvindt tussen 2 tot 4 weken na uw aanvraag. In de specificaties van de abonnementen op deze website kunt u de gemiddelde levertijd voor een bepaald abonnement terugvinden.

Comments are closed.

Post Navigation