Hi ADSL

Provider Hi biedt zijn klanten o.a. mobiel internet en is onderdeel van KPN. Hierdoor kunnen Hi klanten gebruikmaken van het altijd betrouwbare KPN mobiele netwerk met optimale dekking en een breedbandsnelheid tot 7 Mb. Hi mobiel internet is er als abonnement of als ‘PrePay’ en met uw laptop of tablet bent u al in 5 minuten online via Hi.

Het bedrijf Hi bestaat al sinds 1996 en was het eerste prepaid merk op de consumentenmarkt. Klanten krijgen automatisch toegang tot de ‘Hi Society’, een sociaal netwerk voor zowel gebruikers als Hi medewerkers voor informatie, nieuws, apps, tests, discussies en speciale acties zoals gratis festival- of concerttickets.
Informatie over het Hi bundel verbruik is op ieder moment te checken via de ‘Rekening Online’ software. En als de bundel verbruikt is, blijft de gebruiker gewoon online met dezelfde snelheid. Er wordt dan namelijk betaald per MB. Hi streeft in samenwerking met KPN door continue innovatie naar een nóg betere dekking en naar een downloadsnelheid van meer dan 20 Mb. Het bedrijf heeft inmiddels ruim 2 miljoen klanten.

Comments are closed.

Post Navigation