OnsBrabantNet Glasvezel

Informatie over OnsBrabantNet

OnsBrabantNet is een consumenteninitiatief uit Zuid-Oost Brabant rondom Eindhoven. Samen met Reggefiber, Edutel en Glashart Media levert OnsBrabantNet volwaardige glasvezel diensten aan consumenten en bedrijven met internet, digitale televisie, telefonie, radio.

Glasvezel internet, digitale televisie en telefonie

Er kan bij OnsBrabantNet gekozen worden voor glasvezel internetsnelheden van 30, 60 of zelfs 100 Mb per seconde voor zowel download als upload. Pakketten met verschillende diensten kunnen naar wens worden samengesteld met digitale televisie en telefonie (internet bellen). Analoge TV en radio zijn daarbij standaard.

Als u digitaal televisie kijkt, profiteert u meteen van de uitgebreide mogelijkheden van interactieve TV en desgewenst ook van HDTV voor superscherp beeld. Daarnaast is er Programma Gemist, een Elektronische Programma Gids, een favorieten moza├»ek kanaal, internet op TV en een uit te breiden zenderaanbod. Kiest u niet voor de standaard TV-ontvanger, maar voor de (HD)TV-recorder kunt u uw films, series, documentaires en programma’s ook live pauzeren en opnemen.

Er is onder meer netwerk dekking in de gemeenten Asten, Bergeijk, Best, Eersel, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Helmond, Horst aan de Maas, Laarbeek, Meerssen, Schijndel, Sint-Oedenrode, Someren, Son en Breugel, Uden, Valkenswaard, Veghel, Veldhoven, Vught en Weert.

Comments are closed.

Post Navigation