Vodafone ADSL en Glasvezel

Informatie over Vodafone

Vodafone is met bijna 400 miljoen klanten het grootste telecommunicatiebedrijf ter wereld. In Nederland verzorgt deze provider meer dan 5 miljoen aansluitingen waarvan de meeste voor mobiele telefonie en mobiel internet. Tegenwoordig levert Vodafone echter ook ADSL, VDSL en glasvezel via een vaste internetaansluiting met voordelige vaste telefonie.

Met uitbreiding van het dienstenpakket kan de telecomaanbieder zijn klanten voordelige alles-in-één pakketten bieden. Vodafone is klaar voor de toekomst.

Vodafone netwerk

De dekking voor Vodafone’s 2G mobiel internet bedraagt binnen Nederland 99,9% en voor het nog snellere 3G al 95%. Vodafone maakt gebruik van HSPA+ en dit houdt in dat het netwerk een maximaal haalbare snelheid heeft van 28 Mb per seconde. Ideaal dus voor snel mobiel internet op de laptop, notebook, netbook, iPad of tablet.

Vodafone mobiel internet

De meeste mobiele apparaat hebben tegenwoordig al een geïntegreerd modem, waarvoor alleen een SIM-only abonnement met SIM-card nodig is. De klant kan echter ook nog altijd kiezen voor een extern USB-modem. Naast abonnementen zijn er ook prepaid internet opties voor mensen die minder vaak gebruikmaken van mobiel internet of die bijvoorbeeld hun mail willen checken in het buitenland (hiervoor gelden aangepaste tarieven). Als het aantal MB’s van het internettegoed verbruikt is, dan kan de klant gemakkelijk online opwaarderen. Deze bel- en databundels heten bij Vodafone ‘BloX’.

Nieuw: vast internet van Vodafone

Vodafone ADSL, VDSL en glasvezel internet wordt onder eigen naam aangeboden via het kwalitatieve netwerk van KPN en Reggefiber. Vodafone biedt via glasvezel nu ook digitale en interactieve TV aan. Hiermee wordt het voor deze veelzijdige provider dus mogelijk om ook extra goedkope 4-in-1 abonnementen aan te bieden met internet, tv, bellen èn mobiel internet (alles-in-één pakket).

Comments are closed.

Post Navigation